Kinderdagverblijf

Dagopvang

Het Kleine Volkje biedt dagopvang voor kinderen vanaf 4 maanden oud. Sinds 2021 hebben we horizontale groepen waarin kinderen op leeftijd worden ingedeeld.

Babygroepen

Baby's vanaf 4 maanden vangen we op in babygroepen (bij de Elfjes en Feetjes). Daar blijven kinderen tot 2 jaar. Tussen 24 en 26 maanden oud dromen zij door naar de peutergroepen. In de babygroepen heerst een rust en omhulling waar kleine kindjes gedijen. In de babygroepen hebben we plek voor 8 baby's per dag.

  • De Elfjes - babygroep
  • De Feetjes - babygroep

Peutergroepen

Peuters vangen wij op vanaf 2 jaar in de peutergroepen (bij de Kabouters en Dwergjes). In deze groepen ontstaat ruimte voor activiteiten waar peuters behoefte aan hebben. Met elkaar straten in de kring, liedjes zingen met gebaren, klappen, stampen en lekker in je lijf komen. Maar ook luisteren naar verhalen, broodjes bakken en knutselen. De peutergroepen hebben plek voor 14 kinderen per dag.

  • De Dwergjes - peutergroep
  • De Kabouters - peutergroep
Een dag bij Het Kleine Volkje

Halve dagopvang

Het Bonte Huis is onze peutergroep voor kinderen vanaf 2 jaar en biedt halve dagopvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 - 13.00 uur. Op woensdag is er geen opvangmogelijkheid voor deze groep. Het Bonte Huis heeft plek voor 14 kinderen met 2 vaste juffen per dag.

Deze groep is open gedurende 40 schoolweken. Tijdens schoolvakanties en officiƫle feestdagen is Het Bonte Huis gesloten.

Een dag bij Het Bonte Huis