Pedagogisch Medewerker Babygroep

Voor de langdurige vervanging van een zwangere collega zoeken we een pedagogisch medewerker voor onze babygroep de Feetjes op dinsdag, woensdag en vrijdag. Vermoedelijk gaat het om de periode van heden tot december 2023. Daarna zijn er mogelijkheden om door te stromen naar een vaste plek binnen onze nieuwe locatie in Oegstgeest.

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die zich betrokken voelen bij jonge kinderen en vanuit het antroposofische gedachtegoed willen werken. Collega's die goed kunnen samenwerken en beschikken over de benodigde zelfreflectie. Ervaring met de antroposofie/vrijeschool is een voordeel maar geen vereiste. Wat je wel nodig hebt voor deze functie is:

 • Pedagogisch medewerker met babyspecialisatie.
 • Oprechte interesse voor de ontwikkeling van het (jonge) kind.
 • Bewuste en aandachtige manier van werken met kinderen; kinderen verzorgen met zachtheid en omhulling. We begeleiden de overgangen in de dag met liedjes en vaste handelingen.
 • Open en communicatieve houding naar ouders en collega’s.
 • Je staat open voor de antroposofische visie, onderschrijft deze en wil je hierin verder ontwikkelen.
 • Je kunt een dagritme en structuur bieden zonder dat deze rigide voelt.
 • Je bent in het bezit van een beroepskwalificatie voor werken in de kinderopvang (minimaal SPW3 of gelijkwaardig) óf je wil je (om)scholen tot pedagogisch medewerker in de kinderopvang en wil een opleiding hiervoor doen. Meer informatie over die route op www.school-vak.nl

Wij bieden:

 • We bieden een heel fijn team met betrokken collega's die er echt voor elkaar zijn. We bieden bijscholing in de antroposofie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een fijn team van mensen die met enthousiasme hun werk vanuit het antroposofisch gedachtegoed vormgeven en die met respect met elkaar omgaan.
 • Een prachtige werkomgeving gelegen in een oude monumentale kleuterschool met een grote tuin.
 • Een ontwikkelingsgericht personeelsbeleid dat medewerkers stimuleert vanuit hun kracht te werken en hen begeleidt in het nemen van een volgende stap.
 • Scholing in antroposofische pedagogiek.
 • Salaris volgens CAO Kinderopvang (schaal 6) tussen €2139,- en €2913 bruto per maand o.b.v. 36 uur.
Herken jij jezelf in deze vacature, of ben je nieuwsgierig geworden? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: info@kindinbeeld.com t.a.v. J. Ehrlich of neem telefonisch contact met ons op: 06-26 020 484
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op: www.kindinbeeld.com

Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Bij Het Kleine Volkje zoeken we per 15 maart 2023 een juf bij onze peutergroep De Kabouters op de woensdag en vrijdag. Bij de peutergroepen werken we met een vaste dagritme waarin we de dag gezamenlijk beginnen in de kring. Daar zingen we liedjes en versjes die passen in het jaargetijde, we maken de huiskabouter wakker. Met elkaar bakken we dagelijks broodjes en genieten van de heerlijke geur die dat in huis brengt. We spelen elke dag uitgebreid buiten, meestal wel 2x per dag.
We voeden op via het goede voorbeeld waarin het huishouden en de manier waarop wij zelf met elkaar en de omgeving omgaan van grote invloed zijn.

Pedagogisch Medewerker - BSO

In een van onze BSO groepen (Buitenburen Klein 4 - 7 jaar) zoeken we een meester of juf die voor langere periode twee zwangere collega's kan vervangen. Deze periode loopt van ongeveer maart 2023 t/m december 2023 voor 4 middagen in de week.

Onze BSO is nadrukkelijk een plek waar kinderen vrijelijk besteden. Wanneer zij na school bij ons komen hebben ze er al een dag opzitten waarin zij van alles 'moesten' doen. Ze hebben moeten leren, stilzitten en luisteren en taakjes moeten doen. Hier komen ze 'thuis' en moet er even niets. Dat betekent dat ze zich dus ook even lekker mogen vervelen, op de bank ploffen met een boekje of natuurlijk heerlijk spelen. Er is veel te doen, maar wij bieden vanuit deze visie geen activiteiten. Wel scheppen we voorwaarden voor een fijne middag. Dus als kinderen willen tekenen of schilderen dan kan dat, maar we bieden het niet als een activiteit aan waarin kinderen mee moeten doen.
In de vakanties bieden we wel activiteiten zoals theater, koken en bakken, naar een museum of andere uitstapjes.


Sollicitatie

Wil je mee vorm geven aan Kind in Beeld?
Stuur je CV of maak een afspraak!
info@kindinbeeld.com