Pedagogisch medewerker BSO

Voor onze BSO groep Bolderburen waar we de kleuters opvangen na school en tijdens vakanties hele dagen, zoeken we per 1 februari 2020 een lieve juf of meester die ons team komt versterken. Onze BSO breidt uit waardoor er plek is voor een extra medewerker per dag op de groep op maandag, dinsdag en donderdag.

Met een vaste collega zorg je voor een tweede thuis voor kinderen die wij van school ophalen en bij ons zijn die middag. We eten met elkaar een boterham tussen de middag, soep en later nog eens een lekkere ‘snack’. Alles gezond en vaak ook zelfgemaakt.

Kinderen zijn bij de BSO in hun vrije tijd, ze hoeven niet zoveel en wij geloven dan ok met name voor de kleuters in vrij spel. Tegelijk hebben deze kinderen ook nog de warmte en omhulling nodig van gezellig samen iets doen, aan de hand worden genomen en bijvoorbeeld ontspannen bij een mooi voorgelezen verhaal.

Wij bieden: Een fijne werkplek in een goede werksfeer met geweldige collega’s die met elkaar een warm en elkaar steunend team vormen. Je krijgt de mogelijkheid om vanuit wederzijds vertrouwen te werken en je eigen kleur te geven aan je werk, binnen de kaders van het grote geheel. Er is ruime mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.

Inschaling is volgens de cao kinderopvang. Bij goed functioneren is er vaak de mogelijkheid door te stromen naar een vaste plek.

Pedagogisch Medewerker KDV allround

Met de invoering van de wet IKK is de Leidster-Kind ratio gewijzigd. Daardoor kan het zijn dat er op sommige dagen een derde pedagogisch medewerker nodig is. Dat is vaak als er een aantal kindjes onder de 1 jaar zijn. Dit verschilt per periode.

Wij zoeken een Pedagogisch medewerker die als derde juf meewerkt op de groep. De ene dag bijvoorbeeld bij de Elfjes op een maandag voor een aantal weken/maanden, de andere dag bijvoorbeeld op een donderdag bij de Kabouters voor een bepaalde periode.

Heb je al je babyspecialist certificaat? dan is dat een grote pré.

Wij zoeken mensen die enige mate van flexibiliteit hebben en gekwalificeerd zijn om te werken in de kinderopvang. Verder is het voor ons belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen vinden en verbinden met de antroposofie en van daaruit en open en lerende houding heeft.

We bieden een fijne werkplek in een team met mensen die geïnspireerd werken, elkaar steunen en vanuit wederzijds respect en vertrouwen hun eigen kleur geven aan hun werk.

Groepshulp

Voor onze kinderopvang zoeken we een groepshulp die met name huishoudelijke taken op zich neemt zoals de was, de afwas en zorgt dat de gangen opgeruimd blijven. Daarnaast is het iemand die kan bijspringen daar waar het druk is en dan even extra handen kan bieden. Bijvoorbeeld bij het naar buiten gaan.

Indien je een SPW niveau 3 diploma hebt dan kan deze functie worden gecombineerd met invalwerk op de groepen.

Bij een diploma Helpende Zorg en Welzijn bestaan je taken alleen uit ondersteundende en huishoudelijke taken.

We bieden een vaste baan voor 25 uur per week verdeeld over 5 halve dagen.

Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Sollicitatie

Wil je mee vorm geven aan Kind in Beeld?
Stuur je CV of maak een afspraak!
info@kindinbeeld.com